Inför EM slutspelet 2010 i Frankfurt, Tyskland.

Hej!

Vi kommer under våren att lägga upp en genomgång av de spelare vi tror kommer att delta under svensk flagg i Tyskland i sommar.
Vi kommer att ranka dom i den ordning vi tror att dom kommer att spela. Dvs QB´1 = Starting osv. Självklart kommer vi att uppdatera med den riktiga truppen så fort vi vet vilka det blir.

Dela gärna med er av era åsikter i kommentarer.


Först ut, inte helt oväntat: QB´s.

1. Sebastian Thuné, Västerås Roedeers
Sebastian har sedan han slog igenom i Limhamn 2008 varit den hetaste svenska QB´n, han har haft en sejour i det danska superlaget Hvidöre Stars. I år har han som vi tidigare skrivit, signat med Västerås i Div 1. Vi tror att med Sebastians spelsinne och egenskap att göra mycket av ingenting, samt hans armstyrka kommer att göra honom nr.1 i Tyskland.

2. Anders Hermodsson, STU North Side Bulls
Anders var nummer första QB under JEM-slutspelet i Spanien när Sverige tog silver. Han har varit över en kort sejour i USA på college, men är nu tillbaka i STU. Anders är en mycket duktig QB, just nu rankar vi Thuné ett snäpp högre.

3. Linus Hagvall, Uppsala 86:ers
Linus har länge varit på tapeten till landslaget, ibland med och ibland inte. Linus har ju kanske en för ortodox spelstil för att passa alla system, men han har ändå spelsinnet för att vara med och fightas om en plats i truppen. Han är ju en atlet så vem vet om det kanske finns en annan plats för honom på plan.


//
Amerikansk Fotboll Online Crew

Kommentarer
Postat av: Martin Hejdesten

Hej.



Som mentor åt Sebastian Thuné kan jag säga att det är en mycket målmedveten och ambitiös kille i sina bästa år. Som junior utvecklades han snabbt och tog klivet direkt till SS och starter i Limhamn Griffins 2008. Tog även en plats i SLL efter en halv seniorsäsong. Han fortsatte utvecklas i Hvidovre Stars och jag hoppas att hans utveckling fortsätter starkt i Västerås Roedeers.



/Martin Hejdesten



By the way...



Contact Sports QB Camp 2010



I sommar anordnas äntligen det camp som gör dig till en bättre och mer medveten Quarterback – Contact Sports QB Camp 2010 – ett gediget, välgenomtänkt och balanserat innehåll som lägger grunden för snabb utveckling. Contact Sports QB Camp riktar sig till juniorspelare i åldrarna 14-18 år, för att i ett tidigt skede ge den enskilde spelaren en stor insikt i sin utveckling inom sin position.



Vi erbjuder dig en svårslagen totalupplevelse genom ett inspirerande och motiverande träningsupplägg där vi satsar starkt på individuell fokus. Därför är deltagarantalet begränsat till endast 10 spelare. Lägret anordnas i Kristianstad den 9-11/7 (vecka 27).



Läs mer på vår hemsida http://camp.contactsports.se



Vänligen,



Martin Hejdesten

Head Coach



[email protected]

http://camp.contactsports.se

2010-03-03 @ 23:58:52
URL: http://camp.contactsports.se
Postat av: AFO

Hej Martin!

Tack för ditt inlägg och info om Sebastian.



Lägger upp en länk direkt till ert Camp!

2010-03-04 @ 13:31:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0